Luft til vand

Luft til Vand

Varmepumper

Står du og overvejer at købe en ny varepumpe?  Måske er du i gang med at renovere et gammelt hus, hvor der står et oliefyr? eller måske vil du bare have en billigere og mere klimavenlig løsning end du har nu? Uanset hvad, kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dig. Vi sælger varmepumper fra DVI, det er dansk design og håndværk og virkelig god kvalitet. Når du køber en varmepumpe fra DVI, er du sikker på at det er den bedste kvalitet og derfor tilbyder vi selvfølgelig 5 års garanti på varmpumpen, så længe du overholder de årlige eftersyn.

Unikke varmepumper fra DVI

Når du køber en DVI varmepumpe, får du en grønnere måde at tænke opvarmning på. Varmpumper fra DVI er forsynet med en intelligent styring der automatisk indstiller den mest optimale og energiøkonomiske drift. DVI´s varmepumpe ligger i top på Energistyrelsens liste over de mest energieffektive varmepumper på det danske marked. DVI’s varmepumper overholder alle lovkrav og deres ydelse og effektivitet er bekræftet af et uafhængigt test-laboratorium.

DVI´s varmepumpe er ekstrem støjsvag, da anlæggets kompressor er placeret i et støjdæmpet cylinderformet kabinet. Ventilatoren benytter den nyeste teknologi for støjsvagt design, samtidig med at den meget begrænsede ventilatorstøj sendes mod himlen.  Varmepumpen er derfor næsten lydløs og kan placeres i tæt bebyggelse uden støjgener.

Varmepumpen har et unikt varmtvandssystem og er forsynet med en gennemstrøms varmeveksler, som først opvarmer vandet når det forbruges. Derfor undgår man risiko for de sundhedsskadelige legionella-bakterier, som en traditionel varmtvandsbeholder kan give, og man er derfor altid sikker på at få friskt, varmt vand.

Da anlægget har en indbygget akkumuleringstank på 250-300 liter, bliver montagen let og enkel og man skal ikke afsætte ekstra plads til eksterne tanke, pumper og rørføring i sin bolig.

DVI´s varmepumper der dansk produceret og derfor er produceret til danske forhold. Yderste skal er lavet af aluminum og alt inden i er lavet i rustfrit stål.  Det betyder at DVI’s varmepumper kan klare alt slags vejr og kan tåle at stå ved Vesterhavet, og derfor sikret imod rustproblemer.

billed74
IMG_0885 copy

Kontakt os allerede i dag

for et uforpligtende tilbud

Står du og mangler en varmepumpe, så ring eller skriv for at få et uforpligtende tilbud. Vi har kontor i Viborg, men kører selvfølgelig ud til dig, om du så bor i Bjerringbro, Silkeborg, Kjellerup, Karup, Stoholm eller en anden by i dejlige Danmark.

Der er mange fordele ved en Varmepumpe fra DVI

  • Klimavenligt
  • billig i drift
  • Støjsvag
  • Dansk produceret
  • Kvalitet

Hvis du vil vide mere, vil vi rigtig gerne snakke med dig.